Conținutul site-ului este protejat împotriva copierii.
 

Oferte speciale.

SPECIAL OFFER​

Ce oferim?

  • simulari foto-realiste;
  • plan mobiliare;
  • cote de gabarit pentru executie mobilier.
 

 Sectiunea “SPECIAL OFFER” este destinata celor care vor sa devina partenerii nostri in finalizarea propriului proiect de amenajare interioara. 

Pretul pentru suprafete de pana la 90 mp este standard, si anume 700 euro. Acest serviciu este valabil doar pentru oferta online si se refera la oferirea de solutii de amenajare rapide in aproximativ 2 saptamani  de la achitarea unui avans de 50%. 

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

 

1. Adaugati intr-un email datele de contact.

 

2. Atasati planul spatiului avut in vedere, daca il aveti disponibil. Acesta ar trebui sa contina dimensiunile camerei, geamurilor si usilor, inaltimi de parapet, pozitia si dimensiunile grinzilor si a oricarui element constructiv.

 

3. Atasati fotografii ale spatiului, din mai multe unghiuri.

 

4. Atasati 1-2 exemple de amenajare si 1-2 culori dorite pentru finisaje.

 

5. Vei fi contactat in cel mai scurt timp de un membru al echipei pentru stabilirea mai multor detalii.

 

6. Achitarea avansului

 

Dupa achitarea unui avans de 50% vom elabora solutia de amenajare. Veti primi o mapa via email cu solutia de amenajare din 2-3 camere si daca aceasta este agreata de dumneavoastra veti primi si restul de livrabile cu ajutorul carora puteti implementa cu succes proiectul. 

De asemenea, dupa achitarea celei de-a doua transe de 50%, pe langa imaginile foto-realiste, veti primi si un plan de mobiliare impreuna cu cotele de gabarit pentru executia mobilierului.

Asteptam sa colaboram cu succes pentru indeplinirea visurilor dumneavoastra!

Te-am convins?